Før rejsen

Find vej

Samsø 
Fra Samsø sejler færgen fra Sælvig Havn der ligger midt på øen ud til vest. 

Sælvig Havn
Sælvig 64
8305 Samsø

Find på kort

Jylland
Fra Jylland sejler færgen fra Hou ved Odder, der ligger syd for Århus. 

Hou Havn
Havnegade 4B
8300 Odder   

Find på kort

Mødetid
Seneste 10 minutter før planmæssig afgang. Pladsreservation bortfalder hvis mødetiden ikke overholdes. 

Parkering
Der findes parkeringsplads både i Sælvig og Hou Havn. Vi kan dog ikke garantere, at der er ledige parkeringspladser.

Handicappede / dårligt gående
På MF PRINSESSE ISABELLA kan vi tage særligt hensyn til passagerer, der benytter kørestol eller er dårligt gående. Det gør vi ved at placere din bil, så der er lettest adgang til passagerdækket. Ønsker du, at din bil bliver placeret, så du har bedst mulig adgang til passagerdækket, skal du kontakte kundeservice på tlf. 7022 5900 og oplyse, at du ønsker en plads med bedst mulig adgang til passagerdækket. Husk at oplyse dit bookingnummer og husk at bestille i god tid, da der er begrænset antal pladser til hver afgang. 

Har du brug for særlig assistance i henhold til EU-reglerne book din billet via kundeservice på tlf. 7022 5900. Læs passagerrettighederne her.

Kæledyr
Kæledyr er velkomne ombord. Under overfarten skal kæledyret være anbragt i en dertil egnet transportkasse og for hundes vedkommende holdes i snor. I passagerområdet findes et hundeområde, se efter skiltene. Vær opmærksom på, at der måske ikke er plads til hele familien i hundeområdet, men kun for hunden og én ejer. Det er tilladt at lade sit kæledyr forblive i bilen under overfarten. Færgen er åben i begge ender, så hold vinduet på klem så der kommer frisk luft ind i bilen. Det er muligt at tilse sin hund over overfarten. Vi har lavet en lille folder om, at have dyr med ombord - hent folderen her.

Ændring af billet
Klik her for at ændre din billet

Information om Samsø
Besøg - visitsamsoe.dk - Samsøs officielle guide til Samsø. Her finder du masser af informations om Samsø, hvad du kan opleve, hvor du kan overnatte eller spise og meget mere.

Samsø Kalenderen
Samsø Kalenderen viser dig hvad der sker på Samsø året rundt. Se hvad der sker når du skal til Samsø her.

Samsø App
Hent VisitSamsøs app gratis til din telefon. Så får du hele Samsø i lommen og hvad du har brug for af information før og efter din tur til Samsø. Læs mere om VisitSamsøs app her

Lokale busser

Rute 131 kører til og fra havnen i Sælvig. Find aktuel køreplan her.

Bus til færgen i Jylland
Fra Aarhus til Samsø skal du tage rutebil nr. 103. Den kører bl.a. igennem Beder, Malling og Odder, for at ende få meter fra færgelejet i Hou Havn.Busturen tager ca. en time.  Du kan finde aktuel køreplan her

Ved nogle afgange og ankomster er bus og færge kun adskilt med få minutter. Men der er lavet en aftale med midttrafik om at bussen venter på færgen og omvendt indenfor rimelighedens grænser.

Teletaxa
Teletaxa på Samsø tilbydes i Samsø Kommune som supplement til buskørslen på Samsø
Læs mere og se find køreplanen for teletaxa på Samsø her

Du kan bestille din teletaxatur ved at ringe til Midttrafik på tlf. 87 40 83 00. Telefonen er åben alle ugens dage i tidsrummet kl. 7.00 – 20.00. Kørslen skal bestilles minimum 1 time før det ønskede afhentningstidspunkt.

Flextur
Flextur på Samsø udbydes af Midttrafik som et supplement til den kollektive trafik.

Der er ikke stoppesteder eller køreplaner, men du kører sammen med andre kunder ligesom i bus og tog. Derfor kan bilen køre en omvej for at hente eller bringe en anden kunde, men du betaler altid kun for den direkte vej.

Du skal bestille din flextur minimum 2 timer før du skal afsted. Du bestiller din Flextur hos Midttrafik på tlf. 8740 8300 (Tast 2 for Flextur) senest 2 timer før du ønsker at blive hentet. Du kan bestille alle ugens dage i tidsrummet kl. 7.00 – 20.00.
Læs mere om Flextur her.


Landskab Samsø