SamsøBizz


ØKORT
Ø-kort udstedes til fastboende på Samsø og fritidssamsinger med fritidshus på Samsø. Ø-kortet bruges for at få rabat hos Samsø Rederi. Som gående trækker man en billet med sit ø-kort i automaten i havnen og som kørende giver ø-kortet rabat i forbindelse med oprettelsen af en SamsøBizz. 
Udstedelse af Ø-kort foretages af Borgerservice hos Samsø Kommune. Læs mere om ordningen her

Ø-kortet skal altid være med på rejsen og som gående skal det vises ved ombordstigning.

SAMSØBIZZ
Med en SamsøBizz får du rabat på rejser med Samsø Rederi. For at få en SamsøBizz 
skal du have et ø-kort. Dette skal altid medbringes på rejsen. 

PRISER
Se priser for Ø-kort og SamsøBizz her

BESTILLING AF BIZZ
Selve Bizzén bestilles ved brobizz.dk. Når du har fået bizzén skal den registreres hos os. Det gøres ved at udfylde aftaleblanketten du kan downloade nedenfor. Det tager 1-5 hverdage at oprette jeres aftale.

Når aftalen er oprettet modtager I kundenummer og adgangskode på mail. Derefter skal I tilknytte et kreditkort til aftalen ved at logge ind via den røde boks på vores forside. Når et kreditkort er tilknyttet virker jeres bizz. 

AUTOMATISK PLADSRESERVATION
Fastboende samsinger har automatisk pladsreservation hele året, pånær i uge 29 og mandagen i uge 30, hvor alle inkl. gående skal booke plads. Vi opfordrer derfor alle fastboende til IKKE at booke plads, da vi allerede har reserveret pladsen til jer. Hvis I alligevel booker plads optager I derfor 2 pladser, som kunne være givet til en anden.*
MISBRUG

Ved misbrug eller manglende gyldig rejsehjemmel, skal betales standard billet samt en kontrolafgift på 600 kr. Ø-kort og SamsøBizz inddrages ved gentagen forseelse / misbrug af Ø-kortet og SamsøBizzen og disse inddrages disse i ét år. Dette sker i samråd med Samsø Kommune.

OVENSTÅENDE ER EN DEL AF VORES VILKÅR FOR BRUG AF Ø-KORT OG SAMSØ BIZZ. NEDENFOR KAN DU SE ALLE VILKÅR, SOM ER DE VILKÅR DU SKRIVER UNDER PÅ, VED OPRETTELSE AF EN SAMSØBIZZ HOS SAMSØ REDERI.


Se vilkår for en SamsøBizz for samsinger og fritidssamsinger her

Se og download aftaleblanket for SamsøBizz for samsinger og fritidssamsinger.


* Automatisk pladsreservation gælder for personbil og MC´er– maks. længde 6 meter – inkl. fører ved indtjekning senest 10 minutter før planmæssig afgang. Automatisk pladsreservation gælder ikke for personbil med anhænger/campingvogn. Bemærk at der kan være perioder, hvor automatisk pladsreservation ikke vil være gældende. Dette vil altid blive oplyst her på siden.

Biler/varebiler indregistreret i CVR/SE-nr. kan ikke anvende Bizz - Samsing / Bizz - Fritidssamsing. 
Har du brug for en Bizz - Erhvervsaftale? 
Læs mere her

Samsø strand