TurBizz - (før Bizz10)

TurBizz er for dig der rejser tit til og fra Samsø, men som ikke har ø-kort. Aftalen gælder en personbil inkl. 5 personer. Bilen må max være 6 meter lang og have en max totalvægt på 3.500 kg. 

BESTILLING AF BIZZ

Selve Bizzén bestilles hos brobizz.dk. Når du har fået bizzén skal den registreres hos os. Det gøres ved at udfylde aftaleblanketten du kan downloade nedenfor. Det tager 1-5 hverdage at oprette jeres aftale. 

Når aftalen er oprettet modtager I kundenummer og adgangskode på mail. Derefter skal I tilknytte et kreditkort til aftalen ved at logge ind via den røde boks på vores forside. Når et kreditkort er tilknyttet virker jeres bizz. 

Har du en Bizz10-aftale?

I forbindelse med indførsel af de nye priser fra 16. august, laves Bizz10-aftaler om til en TurBizz aftale. Den eneste forskel er, at du betaler per gang og ikke for 10 ture af gangen ved oprettelse. Vi laver automatisk din aftale om. Hvis du allerede har rejst på din Bizz10 mere end 10 gange, vil du ikke opleve nogen forskel. Hvis du har ture tilovers på din 10-turs Bizz, som du har betalt for, sætter vi automatisk, det du har betalt for meget ind på din konto.


Se priser for TurBizz her

Se vilkår for TurBizz her

Se og download aftaleblanket for TurBizz her

 

         

Samsø fyret